071-203 60 45
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwe leerling Kennismaken met Agora

Kennismaken met Agora

Proefmiddagen Agora voor huidige VO-leerlingen onderbouw

Op woensdagmiddag 8 april wordt een proefmiddag voor leerlingen georganiseerd die nu in de onderbouw van het VO zitten en mogelijk de overstap willen maken naar Agora. Tijdens de proefmiddag kunnen zij ervaren of Agora onderwijs bij hen past. Meld uw kind aan!

 

Proefmiddagen Agora voor leerlingen van groep 8

Op woensdagmiddag 29 januari (VOL), 5 februari (VOL) en 19 februari worden proefmiddagen voor leerlingen van groep 8 georganiseerd die willen ervaren of Agora onderwijs bij hen past. Meld uw kind aan!

 

Open dagen

De medewerkers van Agora zullen tijdens de open dagen Bonaventuracollege Mariënpoelstraat en Vmbo Boerhaavelaan aanwezig zijn om ouders en leerlingen die geïnteresseerd zijn in Agora-onderwijs te informeren.

Zaterdag 11 januari 2020 zijn we aanwezig op de open dag van Bonaventuracollege Mariënpoelstraat.

Zaterdag 18 januari 2020 zijn we aanwezig op de open dag van Vmbo Boerhaavelaan.

 

Voorlichtingsavond

Woensdag 22 januari 2020 organiseren we onze eerste voorlichtingsavond van 17:00 tot 20:00 uur. Hierbij neemt Agora-architect en schoolleider van Agora Roermond ons mee in de wereld van Agora. Er zijn ook enkele leerlingen uit Roermond aanwezig om meer te vertellen over hun ervaring. 

Wilt u hier bij zijn? Lees onze uitnodiging en meld u aan

Let op: De voorlichtingsavond vindt plaats bij Vmbo Boerhaavelaan, Vijf Meilaan 137 te Leiden. Dit is niet de plek waar Agora-leerlingen straks naar school gaan. Agora Leiden wordt gevestigd aan de Antonie Duycklaan in Leiden.