Er is veel belangstelling voor Agora onderwijs. Daar zijn we blij mee!

Voor leerlingen die nieuwsgierig zijn naar Agora, is een fysieke ervaring zeer wenselijk. We organiseren daarom meedoemiddagen, zodat groep 8 leerlingen een goed beeld van Agora onderwijs krijgen. Leerlingen uit groep 7 vragen we daarom om nog even geduld te hebben, zodat we alle geïnteresseerde groep 8 leerlingen een plek kunnen bieden. Ook handig om te weten: aangezien we een kleine school zijn, hebben we geen plek voor zij-instromers.

24-01-24 update: Alle geplande meedoedagen zitten inmiddels vol. Aanmelden voor meedoemiddagen is nu niet meer mogelijk. We zijn een nieuwe, kleine en groeiende school en kunnen helaas niet een onbeperkt aantal kinderen ontvangen. 

Er zijn viif meedoemiddagen gepland voor kinderen die in schooljaar 2024-2025 naar de middelbare school gaan, 8 november, 22 november, 17, 24 en 31 januari. Aanmelden voor de meedoemiddagen kon vanaf 23 oktober 2023.

Meedoemiddagen beginnen om 15:00 uur en eindigen om 17:00 uur.  Voor ouders is er ook een voorlichtingsmiddag gepland. Ook hiervoor vragen wij een aanmelding vooraf via dit formulier. Je krijgt een bevestigingsmail meteen nadat je het formulier hebt ingevuld. Later krijg je van ons een mail met praktische informatie over de meedoedagen en een uitnodiging voor de meedoemiddag waarop je bent ingedeeld. Daarom is het belangrijk dat je bij de aanmelding het juiste emailadres van je ouder/verzorger invult.